ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Catering

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ CATERING ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας, γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις ανάγκες κάθε σκάφους και ιδιωτικής εκδήλωσης στον τομέα του catering.

Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή συγκέντρωση, πάρτυ σε βίλα ή γιοτ, η ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργία και πλήρη κάλυψη του μενού που θα ικανοποιήσει τους καλεσμένους σας.

Οι υπηρεσίες μας στον τομέα του catering μπορούν να προσαρμοστούν στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας απευθείας στις βίλες ή τα σκάφη των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να προσαρμοστούν στο πρόγραμμα των πελατών μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν παρέχεται στη σωστή ώρα και στο σωστό μέρος.

Η αφοσίωσή μας στην παροχή εξαιρετικών ποτών και ντελικατέσσεν, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή μας για εξαιρετική εξυπηρέτηση, εξασφαλίζει ότι οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν την τέλεια εμπειρία catering, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Η εταιρεία μας έχει ως βασική αρχή να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της. Παρέχουμε υπηρεσίες παράδοσης σε βίλες και σε οποιαδήποτε εκδήλωση.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας τηλεφωνικά. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας με σκοπό να σας παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση. Δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες, τις οποίες προωθεί απευθείας με σκοπό να σας εξυπηρετήσει γρήγορα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Επικοινωνηστε μαζι μασ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.